Proizvođač:

Decking paneli – pajole termo tretirani jasen 300×600 mm

Cijena na upit

Decking panel je dugotrajan i uporabno zahvalan proizvod, a zbog jednostavnosti polaganja i održavanja često se koristi na javnim kao i na privatnim površinama. Panel je debljine 31mm, od čega je 20 mm termo tretiranog drva jasena i 11 mm kvalitetne mrežaste podloge izrađene od posebnog polimera namijenjenog proizvodima auto industrije, zajedno spojenih nehrđajućim vijcima. Lako se instalira na čvrstu i ravnu podlogu spajanjem muško/ženskih utora, bez upotrebe ikakvog dodatnog pribora (vijaka, pločica…) i bez potrebe za dodatnim pripremnim radovima. Drveni elementi 20mm od masivnog jasena, termo tretirani na 210°C, postižu mehaničku stabilnost najviše klase otpornosti , te su paneli pogodni za instalaciju i na otvorenim, vanjskim površinama: na terasama, balkonima, oko bazena, u vrtovima…

Zbog lakoće postavljanja, može ga se na kraju sezone ukloniti i uskladištiti u zatvoreni prostor. Zbog izloženosti UV zrakama, drvo blijedi, te ga je potrebno zaštititi. Za očuvanje samog drveta i tamne boje dobivene termo tretmanom, potrebno je bar jednom godišnje drvene elemente panela premazati namjenskim uljem, kako bismo u njemu uživali dugi niz godina.

Dimenzije decking panela: – 300x600mm sa 6 drvenih elemenata (širina pojedinog elementa 46mm) – 300x600mm sa 4 drvena elementa (širina pojedinog elementa 71mm)

ROBA PO NARUDŽBI. ROK ISPORUKE 30-45 DANA. MINIMALNA KOLIČINA ZA NARUDŽBU JE 50 m2.

Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara

U utorak 30.04. web stranica Jax.hr će biti nedostupna od 10:00h - 17:00h