Proizvođač:

Ceresit CT74

Cijena na upit

OPIS PROIZVODA
Završna silikonska žbuka*

„Zaglađena“ struktura (granulacija: 1,5 ili 2,5 mm)

PREDNOSTI I ZNAČAJKE

– u 211 nijansi boja prema ton-karti Colours of Nature ®
– pripremljena za trenutnu uporabu
– visoko paropropusna i vodoodbojna
– otporna na različite vremenske uvjete
-visoka otpornost na prljanje
– UV otporna

DODATNE INFORMACIJE

Ceresit CT 74 je tankoslojna dekorativna žbuka za primjenu na betonskim i gips podlogama, ivericama, klasičnim žbukama, vlaknastim gips pločama i drugdje. Posebno je prikladna za građevine kod kojih je potrebna visoka paropropusnost. Na raspolaganju je u širokoj paleti boja, tamnije nijanse se ne preporučuju za veće površine već samo za arhitekturne detalje

Ceresit CT 74 je tankoslojna dekorativna žbuka koja se ugrađuje na betonske i gipsane podloge, žbuke, ivericu i gipsane ploče sa vlaknima. Preporučujemo upotrebu ovog proizvoda za završni sloj u Ceresit Ceretherm sistemu. Ceresit CT 74 pogodna je za primjenu na dijelovima zgrade na kojima je potrebna visoka paropropusnost.

Dostupna je u širokoj paleti boja. Ne preporučuje se primjena tamnih tonova na većim površinama, već samo za arhitektonske detalje.  Žbuka CT 74 štiti od gljivica, algi i plijesni.

Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara

U utorak 30.04. web stranica Jax.hr će biti nedostupna od 10:00h - 17:00h