Proizvođač:

Afirmax protector podloga za laminat 1.8mm

51,04 €/kom.

Cijena vrijedi isključivo za proizvode u Prodajnom centru Kukuljanovo i za sve oblike jednokratnog plaćanja (gotovina, transakcijsko plaćanje, debitne i kreditne kartice). Pogledajte sve načine plaćanja.

NAJKVALITETNIJA PODLOGA ZA LAMINAT U NAŠOJ PONUDI!

Visokokvalitetna podloga za laminat za najopterećenije prostore. Mješavina PU+minerali+PET omogućuju podlozi vrhunske performanse. Štiti pod od vlage iz podloge – ima integriranu parnu branu. Spojeve treba prelijepiti sa ALU trakom kako bi se onemogućio prolaz vlage kroz spojeve.

Odlična provodljivost topline čini ovu podlogu idealnom za podno grijanje. Nevjerojatno niski otpor od samo 0,01 m2K/ propušta 5 puta više topline iz podnog grijanja od drugih podloga te time značajno štedi energiju. Dobro izolira od hladnoće i time štedi energiju. Visoka tlačna čvrstoća od 200 kPa. Umanjuje reflektirani zvuk od koraka za 22% te smanjuje udarni zvuk za 18 dB. Pogodno za klasično toplovodno podno grijanje.

Pakiranje: rola 8 m2.

ROBA PO NARUDŽBI. ROK ISPORUKE 5-7 RADNIH DANA.

Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara