Visokopokrivna unutarnja boja Kemopol plus

Proizvođač:
Chromos svjetlost
Kategorije:
Boje i lakovi, Građevni materijali
Šifra proizvoda:
00505827
Vodena disperzijska boja izrazite pokrivnosti.aštita i dekoracija gips-kartonskih ploča zbog izrazite pokrivnosti Kemopola plus. Također se primjenjuje na unutarnjim zidnim površinama izrađenim od vapnenih produženih i cementnih žbuka, kao i zidova sa čvrstim starim premazima koje treba obnoviti. Suhi film otporan na suho otiranje, nije otporan na pranje. Podloga mora biti suha, čvrsta i čista, te prije prvog bojanja impregnirana Simpra impregnacijom. Nanosi se četkom, valjkom ili prskanjem u dva sloja, razrijeđena s vodom do 10%. Prije dodavanja vode boju treba dobro promiješati!
Tehničke karakteristike
Izdašnost. 0,19-0,21 l/m2 ovisno o hrapavosti i upojnosti podloge.

U sustavu Top Mix moguće je nijansiranje u velikom broju tonova, a upotrebom Kemoton pigmentnih preparacija moguće je dobivanje pastelnih tonova. Proizvodi se u bijeloj boji.

Pakiranje 5L, 15L

Upit za Visokopokrivna unutarnja boja Kemopol plus

2019 © JAX, Sva prava pridržana
razvoj: design project
Ova stranica koristi kolačiće („cookies“) kojima se prati aktivnost na stranici. Kolačićima Vas ne možemo identificirati. Ako nastavite koristiti ovu stranicu smatra se da se slažete s ranije navedenim. Ako želite nastaviti koristiti ovu stranicu bez kolačića ili želite saznati više o kolačićima ili izjavi o privatnosti, to možete učiniti ovdje.