Proizvođač:

Sokl za laminat od medijapana (MDF) ROVERE 58

5,36 €/kom. (40,38 kn) - jednokratno plaćanje

  • 5,80 €/kom. (43,70 kn) - za plaćanje na rate (2-12 rata)
Cijene vrijede isključivo za proizvode u prodajnom centru Kukuljanovo.1€ = 7,53450 kn

Dimenzije: 58 x 19 x 2400 mm

Lajsne za laminat bitan su element pri uređenju svakog prostora. Osim dekorativne uloge, lajsne učinkovito prikrivaju razmak između laminata i zida, koji mora biti ostavljen radi promjena u temperaturi prostorije.

Koju boju odabrati?

Možete birati tako da izjednačite boju laminata s bojom lajsne, a možete se i igrati bojama. Tamna podna lajsna jasno će označiti završetak poda i dati mu teksturu, kontrast između lajsne i laminata može stvoriti zanimljiv dizajn koji će podići kompletan prostor. Boju lajsne možete kombinirati i s bojom zida.

Materijal

Medijapan (Medium Densitiy Fibreboard)– materijal vrhunske kvalitete i mogućnosti obrade, odlična zamjena za drvo. Koristi se kod zahtjevnijih izrada interijera. Nema čvorova ili pukotina, savitljiv je i jednostavan za postavljanje.

Važno je pri postavljanju imati na umu da se uvijek pričvršćuje na zid, a ne laminatni pod, kako bi se laminat mogao slobodno širiti i stezati.

Uz lajsne nudimo i dodatni pribor kao što su unutarnji i vanjski kutevi, lijevi i desni završetci i spojevi u istoj boji lajsne i montažno ljepilo za montiranje lajsne na zid.

_
ROBA PO NARUDŽBI. ROK ISPORUKE 7-10 RADNIH DANA.
Što je lista upita?
Dodajte proizvode u listu upita. Pregledajte listu klikom na ikonu u gornjem desnom kutu ekrana. Upišite podatke i pošaljite upit za sve jednim klikom.

Pošaljite upit za ovaj proizvod

JAX prodajni centri

JAX mapa prodajnih centara JAX mapa prodajnih centara