Prodajni centar Rab

JAX prodajni centar na Rabu (naselje Palit) nalazi se 2 minute pješice od samog centra grada. Centar je smješten u središnjem dijelu otoka Raba, kako bi distribucija materijala bila pravovremena i dostupna za sva mjesta na otoku. U prodajnom centru, koji je prilagođen potrebama i specifičnostima građenja na otoku Rabu, može se pronaći široki asortiman građevnih materijala, alata, vrtnog programa, programa za uređenje okućnica i programa za opremanje interijera. Također u sklopu centra posluje salon keramike i sanitarija koji nudi kvalitetne keramičke pločice, sanitarije, kupaonsku galanteriju, kupaonski namještaj i materijale za polaganje keramike. Opremanje apartmana i kuća za odmor izuzetno je važno za žitelje Raba te je ponuda prilagođena navedenim potrebama uz široki asortiman i dostupnost robe, te stručne savjete prodajnog osoblja.

Naše usluge

Stručni savjeti, izrada troškovnika, organizacija dopreme kupljene robe, usluga ovjere jamstva za kupljenu robu, 3D projekcija kupaonica.

Palit 143, 51280 Rab

Građevni materijali
T: 051/ 725-004
F: 051/ 725-072
E-mail: rab@jax.hr
 

RADNO VRIJEME

Radnim danom 7:00 - 15:00 sati
Subota  7:00 - 12:00 sati
Nedjeljom i praznikom ZATVORENO
 

Salon keramike i sanitarija 
T: 051/ 724-137
E-mail: keramika.rab@jax.hr
 

RADNO VRIJEME

Radnim danom 7:00 - 14:00 sati
Subota  7:00 - 12:00 sati
Nedjeljom i praznikom ZATVORENO

 


 
2021 © JAX, Sva prava pridržana
razvoj: design project
Ova stranica koristi kolačiće („cookies“) kojima se prati aktivnost na stranici. Kolačićima Vas ne možemo identificirati. Ako nastavite koristiti ovu stranicu smatra se da se slažete s ranije navedenim. Ako želite nastaviti koristiti ovu stranicu bez kolačića ili želite saznati više o kolačićima ili izjavi o privatnosti, to možete učiniti ovdje.