02.04.2016

Sajam Relax Adria

Sajam Relax Adria
Na sajmu Relax Adria u Opatiji od četvrtka 31.3. do subote 2.4.2016. JAX izlaže dio svoje bogate ponude programa keramike, bazena i opreme, podnih obloga i materijala za uređenje okućnice.

Relax Adria  je prvi specijalizirani sajam bazenske opreme i bazena, opreme za wellness, opreme za plaže te svih alata, materijala i usluga za uređenje okoliša, a namijenjen je hotelijerima, iznajmljivačima obiteljskog smještaja, vlasnicima vila i pansiona, koncesionarima plaža, arhitektima i dizajnerima, no i svima ostalima koji razmišljaju o uređenju okoliša.

Na sajmu JAX predstavlja bazene, tuševe te proizvode za održavanje bazenske vode. Uz bazene idu decking, elegantne Semmelrock betonske ploče, keramika za vanjsko oblaganje kao i bazenski mozaici, te slavine i tuševi za wellness. Izloženi će biti i visokokvalitetni parketi, te novitet u proizvodnji parketa tzv. „tihi“ parket, namijenjen za hotele. Također će biti prikazani i noviteti u ponudi laminatnih podova.
Bogat program pratećih predavanja koncepcijski se nadovezuje na izlagački program, i daje još konretnije odgovore svim posjetiteljima vezano uz buduća ulaganja, osmišljavanja turističke ponude i promišljanja o budućem poslovanju.

Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje koji se prethodno prijave za posjet. Više o sajmu Relax Adria pogledajte na web stranici sajma www.relaxadria.com.

Pozivamo vas da nas od 10 do 19 h posjetite na našem izložbenom prostoru i u ugodnom razgovoru s našim prodajnim savjetnicima saznate sve što vas zanima o uređenju okućnice - ugradnji i održavanju bazena, vrhunskoj talijanskoj keramici, drvenim oblogama, betonskim pločama ali i o cjelokupnoj ponudi asortimana i usluga koje pruža JAX.
2019 © JAX, Sva prava pridržana
razvoj: design project
Ova stranica koristi kolačiće („cookies“) kojima se prati aktivnost na stranici. Kolačićima Vas ne možemo identificirati. Ako nastavite koristiti ovu stranicu smatra se da se slažete s ranije navedenim. Ako želite nastaviti koristiti ovu stranicu bez kolačića ili želite saznati više o kolačićima ili izjavi o privatnosti, to možete učiniti ovdje.