30.10.2019

Prezentacija Knauf PERCET SURFACES sustava

U JAX PC Kukuljanovo u srijedu 30.listopada u 10 sati održala se praktična prezentacija proizvoda za popunjavanje i zaglađivanje iz Knauf - moj partner u gradnji asortimana Perfect Surfaces.

Pod sloganom Umjetnost savršenstva predstavljeni su novi proizvodi u suhoj gradnji kojima je moguće postići izvrsno ispunjavanje pukotina i savršeno zaglađivanje završne površine, uz preventivne mjere protiv vlage. Kako su majstori pokazali veliko zanimanje za ove inovativne proizvode, vjerujemo da će ih ubuduće primjenjivati i u praksi. Na kraju današnje prezentacije zaključujemo da su mogućnosti dizajniranja pregradnih zidova, stropova, kliznih vrata pomoću gipsanih ploča - beskrajne. 
2020 © JAX, Sva prava pridržana
razvoj: design project
Ova stranica koristi kolačiće („cookies“) kojima se prati aktivnost na stranici. Kolačićima Vas ne možemo identificirati. Ako nastavite koristiti ovu stranicu smatra se da se slažete s ranije navedenim. Ako želite nastaviti koristiti ovu stranicu bez kolačića ili želite saznati više o kolačićima ili izjavi o privatnosti, to možete učiniti ovdje.