Novosti

Prezentacija Knauf PERCET SURFACES sustava
30.10.2019 Prezentacija Knauf PERCET SURFACES sustava

U JAX PC Kukuljanovo u srijedu 30.listopada u 10 sati održala se praktična prezentacija proizvoda za popunjavanje i zaglađivanje iz Knauf asortimana Perfect Surfaces.

opširnije
Cersaie 2019
10.10.2019 Cersaie 2019

Posjetili smo najveći i najpoznatiji međunarodni sajam keramičkih pločica i kupaonske opreme – Cersaie, koji se u Bologni održao po 37. put. Donosimo vam najnovije trendove u uređenju kupaonice ili kuhinje koje možete razgledati i nabaviti u JAX salonima keramike i sanitarija.
 

opširnije
Semmelrock izložbeni vrt u PC Kukuljanovo
23.09.2019 Semmelrock izložbeni vrt u PC Kukuljanovo

U prodajnom centru JAX Kukuljanovo u četvrtak, 26. rujna otvoren je izložbeno-prodajni vrt opločnika i betonske galanterije Semmelrock. Otvorenjem ovog atraktivnog izložbeno-prodajnog vrta kupcima se pruža potpuni doživljaj proizvoda za...

opširnije
JAX Revija - jesen 2019
20.09.2019 JAX Revija - jesen 2019

JAX revija za gradnju i opremanje u jesenskom broju donosi SVE za uređenje vašeg doma uz poseban akcijski katalog sa širokom paletom proizvoda iz asortimana odjela građevinskog materijala, keramike i sanitarija, vrata i podnih obloga, alata i zaštitne opreme te bazena i bazenske opreme.
Uvjerite se u odlične cijene električnih i aku alata,  pronađite inspiraciju za uređenje okućnice u novouređenom Semmelrock izložbenom vrtu i otkrijte novitete u ponudi odjela keramike i sanitarija. 

opširnije
RASPRODAJA ODABRANIH ARTIKALA SA ZALIHE!
19.09.2019 RASPRODAJA ODABRANIH ARTIKALA SA ZALIHE!

U svim JAX prodajnim centrima (Kukuljanovo, Kastav, Crikvenica, Novi Vinodolski i Rab) snižen je niz odabranih artikla sa zalihe! Iskoristite priliku i pronađite povoljne proizvode iz ponude građevnih materijala, keramike i sanitarija, vrata i...

opširnije
2019 © JAX, Sva prava pridržana
razvoj: design project
Ova stranica koristi kolačiće („cookies“) kojima se prati aktivnost na stranici. Kolačićima Vas ne možemo identificirati. Ako nastavite koristiti ovu stranicu smatra se da se slažete s ranije navedenim. Ako želite nastaviti koristiti ovu stranicu bez kolačića ili želite saznati više o kolačićima ili izjavi o privatnosti, to možete učiniti ovdje.