JAX

JAX je regionalni lider u segmentu opskrbe tržišta građevnim materijalom. Glavna djelatnost tvrtke je trgovina građevnim materijalom, keramičkim pločicama i sanitarijama, vratima i podnim oblogama, alatom i zaštitnom opremom, te bazenima i bazenskom opremom. JAX pruža visokokvalitetnu prodajno-tehničku uslugu kod odabira i ugradnje građevnog materijala, materijala za opremanje interijera i okućnica renomiranih hrvatskih i inozemnih proizvođača. Svi zaposlenici tvrtke stručno su educirani kako bi svoje radne zadatke obavljali na najvišem mogućem nivou, a sve u cilju zadovoljstva kupaca te unapređenja razvoja i ugleda tvrtke.


Razvoj tvrtke

Tvrtka Jadran – impex d.o.o. iz Kastva osnovana je 1992. godine. Glavna djelatnost je trgovina građevnim materijalom, alatom i zaštitnom opremom, vratima i podnim oblogama, keramičkim pločicama i sanitarijama, te bazenima i bazenskom opremom. Današnji vlasnici osnovali su tvrtku kao malu trgovačku kuću koja svoj rad temelji na nabavi i prodaji kvalitetnih građevnih materijala, kvalitetnom pristupu kupcima te kontinuiranom razvoju. Od osnutka tvrtke, 1992. godine, kada je tvrtka brojala  4 zaposlenika, rastom i razvojem, povećan je broj prodajnih centara na današnjih pet lokacija ali i broj zaposlenika, kojih danas ima više od 100. Kao jedna od prvih tvrtki u segmentu opskrbe tržišta građevnim materijalom i opremom, Jadran - impex d.o.o. rano je zauzela poziciju lidera i do danas je nije izgubila. Razlog tome jesu stalna ulaganja i promjene na bolje od kojih menadžment tvrtke ne odustaje usprkos teškoj situaciji u gospodarskom okružju. Kao stabilni privredni subjekt, tvrtka je dobro pozicionirana na tržištu, kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu, te uživa veliki ugled kod poslovnih partnera.
 
Od 2006.godine Jadran - impex d.o.o. član je Grandal grupe – najvećeg udruženja trgovaca građevnim materijalom u Hrvatskoj. U 2009. godini, Jadran - impex d.o.o. postao je korisnik certifikata ISO 9001 za organizaciju poslovanja, a od travnja 2014. godine je član europskog udruženja trgovačkih kuća i proizvođača građevnih materijala – UFEMAT-a. U  28 godina poslovanja, tvrtka se razvila u moderan privredni subjekt nezaobilazan u pogledu suradnje u gradnji najmodernijih objekata u kojima se primjenjuju tehnološki napredna i energetski učinkovita rješenja, kao i konzultacije, prijedlozi i tumačenja kada su u pitanju primjene novih i inovativnih građevnih materijala. Tvrtka ima velik broj dugogodišnjih vjernih kupaca: građevinske tvrtke, obrtnici vezani uz građevinarstvo, investitori, te građani, što kazuje da je kvaliteta proizvoda i usluga prilagođena potrebama kupaca. Zadovoljan kupac koji se ponovo vraća u tvrtku primarna je zadaća i osnova poslovanja.


Strategija

Zadatak tvrtke Jadran – impex d.o.o. je pružati kupcima i poslovnim partnerima visokokvalitetnu prodajno-tehničku uslugu kod odabira i ugradnje građevnog materijala, materijala za opremanje interijera i okućnica.Uvažavajući želje i mogućnosti kupaca, tvrtka pruža visoku razinu prodajne usluge prodajom proizvoda renomiranih hrvatskih i inozemnih proizvođača isključivo visoke kvalitete. Svi zaposlenici stručno su educirani kako bi svoje radne zadatke obavljali na najvišem mogućem nivou, a sve u cilju unapređenja razvoja i ugleda tvrtke.


Vizija

Vizija tvrtke je biti lider na hrvatskom tržištu u domeni nabave, prodaje i distribucije građevnog materijala, materijala za opremanje interijera i okućnica. „U Hrvatskoj smo izgradili i kontinuirano jačamo brand JAX kao sinonim za kvalitetne materijale koji grade dom uz visoku profesionalnu prodajno-tehničku uslugu. Ubuduće želimo jačati brand JAX kroz kontinuirano širenje prodajnog asortimana posebice sa materijalima koji zadovoljavaju najviše standarde ekonomične gradnje i uštede energenata. Naš prodajni asortiman pozorno je definiran od inozemnih i domaćih proizvođača koji zadovoljavaju najviše kriterije o modernim i ekonomičnim proizvodima koji nisu štetni za okolinu.“ Jedan od temeljnih ciljeva je kontinuirano poboljšanje i unapređenje ponude i usluge kako bi svi kupci i poslovni partneri bili još zadovoljniji.

JAX – materijali koji grade dom

2021 © JAX, Sva prava pridržana
razvoj: design project
Ova stranica koristi kolačiće („cookies“) kojima se prati aktivnost na stranici. Kolačićima Vas ne možemo identificirati. Ako nastavite koristiti ovu stranicu smatra se da se slažete s ranije navedenim. Ako želite nastaviti koristiti ovu stranicu bez kolačića ili želite saznati više o kolačićima ili izjavi o privatnosti, to možete učiniti ovdje.