Društvena odgovornost

JAX svojim odnosnom prema kupcima, poslovnim partnerima i društvenoj zajednici potiče profesionalne odnose koji se temelje na uskoj povezanosti u promociji, prodaji i održavanju građevnih materijala i materijala za opremanje interijera i okućnice koji su kvalitetni te zadovoljavaju najviše kriterije za modernu gradnju koja je energetski učinkovita i nije štetna za okoliš.
Uz svoju tržišnu orijentaciju, JAX aktivno sudjeluje u životu lokalnih zajednica u kojima djeluje. Čitav niz godina aktivno se uključuje u humanitarne akcije i pomaže društvenoj zajednici.

 
Uređenje okoliša dječje bolnice na Kantridi
Uređenje okoliša dječje bolnice na Kantridi

JAX aktivno sudjeluje u životu lokalne zajednice u kojoj djeluje i nastoji se često aktivno uključivati u sponzorstva i humanitarne akcije potvrđujući u praksi načela društveno odgovornog poslovanja.
Tako smo i ovaj put, potaknuti željom da damo svoj doprinos društvu, osobito onom najranjivijem dijelu,  s našim partnerom JUB-om došli na ideju da pomognemo obnoviti zapuštene dijelove dječje bolnice na Kantridi. 

opširnije
Croatia Indoor - prvenstvo Hrvatske u veslanju na suhom
Croatia Indoor - prvenstvo Hrvatske u veslanju na suhom

Drago nam je što već nekoliko godina podržavamo Prvenstvo Hrvatske u ergometrima na kojem nastupa 500-injak veslača svih dobi iz nekoliko zemalja.

opširnije
HNK Rijeka i JAX
HNK Rijeka i JAX

Nakon ulaska privatnog kapitala u HNK Rijeka zaredali su se brojni uspjesi riječkog prvoligaša: od osvajanja kupa i Superkupa pa sve do nastupa u Europskoj ligi. Klub je, paralelno sa sve boljim sportskim rezultatima, neprekidno rastao i na drugim...

opširnije
NK Grobničan i JAX
NK Grobničan i JAX

Nogometni klub Grobničan osnovan je 1932. godine. Grobničan je oduvijek bio više od nogometnog kluba, mjesto susreta dobrih i druželjubivih ljudi, klub koji je odgojio i koji sada odgaja stotine grobničke djece. I danas, za mnoge je upravo on...

opširnije
2019 © JAX, Sva prava pridržana
razvoj: design project
Ova stranica koristi kolačiće („cookies“) kojima se prati aktivnost na stranici. Kolačićima Vas ne možemo identificirati. Ako nastavite koristiti ovu stranicu smatra se da se slažete s ranije navedenim. Ako želite nastaviti koristiti ovu stranicu bez kolačića ili želite saznati više o kolačićima ili izjavi o privatnosti, to možete učiniti ovdje.