Novosti iz keramike

JAX brošura keramike
JAX brošura keramike

Prelistajte brošura odjela keramike i sanitarija s ilustrativnim presjekom ponude: keramičke pločice, sanitarije, slavine i tuševi, kupaonske kade i kabine, kupaonski namještaj, wellness program, popratna oprema za uređenje kupaonica, vezivni materijali.

opširnije
JAX salon interijera Kastav
18.10.2018 JAX salon interijera Kastav

Sa željom da ponudu građevnog materijala i alata u sklopu prodajnog centra Kastav, Trinajstići 57, obogatimo i asortimanom keramike i sanitarija te vrata i podnih obloga, otvoren je salon interijera.
Iz ponude prodajnog salona izdvajamo vrhunsku talijansku i španjolsku keramiku proizvođača Cifre, Atlas Concord, Cotto Tuscania, Ragno, Supergress, Abk, sanitarije Olympia, Hatria, 

opširnije
Cersaie 2019
10.10.2019 Cersaie 2019

Posjetili smo najveći i najpoznatiji međunarodni sajam keramičkih pločica i kupaonske opreme – Cersaie, koji se u Bologni održao po 37. put. Donosimo vam najnovije trendove u uređenju kupaonice ili kuhinje koje možete razgledati i nabaviti u JAX salonima keramike i sanitarija.

opširnije
2019 © JAX, Sva prava pridržana
razvoj: design project
Ova stranica koristi kolačiće („cookies“) kojima se prati aktivnost na stranici. Kolačićima Vas ne možemo identificirati. Ako nastavite koristiti ovu stranicu smatra se da se slažete s ranije navedenim. Ako želite nastaviti koristiti ovu stranicu bez kolačića ili želite saznati više o kolačićima ili izjavi o privatnosti, to možete učiniti ovdje.