JAX Revija za gradnju i opremanje

JAX revija za gradnju i opremanje u jesenskom broju donosi SVE za uređenje vašeg doma uz poseban akcijski katalog sa širokom paletom proizvoda iz asortimana odjela građevinskog materijala, keramike i sanitarija, vrata i podnih obloga, alata i zaštitne opreme te bazena i bazenske opreme.
Uvjerite se u odlične cijene električnih i aku alata,  pronađite inspiraciju za uređenje okućnice u novouređenom Semmelrock izložbenom vrtu i otkrijte novitete u ponudi odjela keramike i sanitarija. 

Vidimo se u JAX prodajnim centrima!Revija broj 34
Želite li primiti svoj primjerak Revije i informacije o JAX promotivnim aktivnostima molimo popunite kontakt obrazac na linku
Napomena: distribucija tiskanog izdanja Revije moguća je isključivo na području Primorsko-goranske županije izuzev otoka Raba
2019 © JAX, Sva prava pridržana
razvoj: design project
Ova stranica koristi kolačiće („cookies“) kojima se prati aktivnost na stranici. Kolačićima Vas ne možemo identificirati. Ako nastavite koristiti ovu stranicu smatra se da se slažete s ranije navedenim. Ako želite nastaviti koristiti ovu stranicu bez kolačića ili želite saznati više o kolačićima ili izjavi o privatnosti, to možete učiniti ovdje.