11.07.2019

FAKRO krovni prozori i tavanske stepenice

FAKRO krovni prozori i tavanske stepenice

NOVO U PONUDI

Fakro jedna od vodećih globalnih kompanija u proizvodnji krovnih prozora i tavanskih stepenica svojim kupcima nudi mnoga zanimljiva rješenja, osiguravajući pritom sigurnost i kvalitetu.

FAKRO krovni prozori su proizvodi visoke kvalitete, izrađeni iz najboljih sirovina, a upotrebljavajući najmoderniju tehnologiju pružaju trajnost, sigurnost i funkcionalnost te odlična termoizolacijska svojstva.

Trajnost FAKRO krovnih prozora u velikoj mjeri ovisi o kvaliteti i obradi drva. Prozori se izrađuju od najkvalitetnije masivne borovine, drvo je vakumski impregnirano i dva puta lakirano. Vanjska strana prozora zaštićena je aluminijskim opšavnim limom promazanim poliestrskim lakom, otpornim na ekstremne vremenske utjecaje i UV zrake. Svi prozori standardno imaju ugrađena dvostruka stakla, što osigurava izvrsna termoizolacijska svojstva.

Posebno važna karakteristika svih FAKRO krovnih prozora je sigurnosno KALJENO staklo otporno na tuču i vanjske udare čime se osigurava najveća sigurnost stambenog prostora.

Jedinstveni dizajn odzračnika na FAKRO krovnim prozorima osigurava dotok svježeg zraka, čak i kad je prozor potpuno zatvoren. Kako je odzračnik konstruiran i smješten u “štoku”, više svjetla ulazi u prostoriju.

Ručka za otvaranje prozora smještena je u donjem dijelu prozora što omogućuje jednostavno i pristupačno otvaranje i zatvaranje, a sama ručka ima tri moguća položaja čime se može dodatno regulirati ventilacija prostorije i kad je prozor zatvoren.

Kako bi što bolje udovoljili različitim željama i zahtjevima kupaca, u ponudi su pored širokog izbora standardnog programa i brojne mogućnosti specijalnih dimenzija i oblika koji se izrađuju po zahtjevima kupaca.

FAKRO asortiman dostupan je u svim JAX prodajnim centrima, a u  FAKRO showroomu u JAX prodajnom centru Kukuljanovo izložena je široka paleta krovnih prozora i tavanskih stepenica koje možete razgledati i isprobati. 

Stručno prodajno osoblje pružit će Vam potrebne informacije te odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Web katalog proizvoda pogledajte na linku

Katalog krovnih prozora preuzmite ovdje

Iskoristite posebne pogodnosti kupnje FAKRO proizvoda uz dodatni popust od -10 %

akcija traje do 30.09.2019.

Posjetite nas! 


 

2019 © JAX, Sva prava pridržana
razvoj: design project
Ova stranica koristi kolačiće („cookies“) kojima se prati aktivnost na stranici. Kolačićima Vas ne možemo identificirati. Ako nastavite koristiti ovu stranicu smatra se da se slažete s ranije navedenim. Ako želite nastaviti koristiti ovu stranicu bez kolačića ili želite saznati više o kolačićima ili izjavi o privatnosti, to možete učiniti ovdje.