Novosti iz građevine

Semmelrock izložbeni vrt u PC Kukuljanovo
23.09.2019 Semmelrock izložbeni vrt u PC Kukuljanovo

U prodajnom centru JAX Kukuljanovo u četvrtak, 26. rujna otvoren je izložbeno-prodajni vrt opločnika i betonske galanterije Semmelrock.

Otvorenjem ovog atraktivnog izložbeno-prodajnog vrta kupcima se pruža potpuni doživljaj proizvoda za uređenje dvorišta, vrtova i ostalih vanjskih površina. Također, olakšava im se odabir boja, oblika, formata i dizajna te pružaju zanimljive ideje za oblikovanje okoliša s primjerima slaganja opločnika, ploča, zidića, rubnjaka, cvjetnjaka...

opširnije
Friedl betonske ploče, opločnici i zidovi - novo u JAX ponudi
30.08.2019 Friedl betonske ploče, opločnici i zidovi - novo u JAX ponudi

Friedl Steinwerke stvara vrtove iz snova - s terasama, putevima, šetnicama i zidovima koji ujedinjuju kvalitetu i ljepotu.
Friedl betonski elementi proizvode se od najboljih materijala najmodernijim načinom proizvodnje. U našem širokom asortimanu pronaći ćete odgovarajući kamen za ograde i zidove, blokove i još mnogo toga.

Dio ponude možete pogledati ovdje, a izložbeni prostor u našem prodajnom centru na Kukuljanovu.

 

opširnije
FAKRO krovni prozori i tavanske stepenice
11.07.2019 FAKRO krovni prozori i tavanske stepenice

NOVO U PONUDI
Fakro jedna od vodećih globalnih kompanija u proizvodnji krovnih prozora i tavanskih stepenica svojim kupcima nudi mnoga zanimljiva rješenja, osiguravajući pritom sigurnost i kvalitetu.

FAKRO krovni prozori su proizvodi visoke kvalitete, izrađeni iz najboljih sirovina, a upotrebljavajući najmoderniju tehnologiju pružaju trajnost, sigurnost i funkcionalnost te odlična termoizolacijska svojstva.

opširnije
2019 © JAX, Sva prava pridržana
razvoj: design project
Ova stranica koristi kolačiće („cookies“) kojima se prati aktivnost na stranici. Kolačićima Vas ne možemo identificirati. Ako nastavite koristiti ovu stranicu smatra se da se slažete s ranije navedenim. Ako želite nastaviti koristiti ovu stranicu bez kolačića ili želite saznati više o kolačićima ili izjavi o privatnosti, to možete učiniti ovdje.