Posjetite najveći Semmelrock izložbeni vrt u regiji!

Posjetite najveći Semmelrock izložbeni vrt u regiji!

Planirate uređenje svoje okućnice ili čitavog doma? Navratite u najveći Semmelrock izložbeni vrt u regiji, smješten u sklopu JAX prodajnog centra Kukuljanovo!

Donosimo četiri razloga zašto je posjet našem vrtu super ideja:

1. Inspirirajte se

Beton je jedan od najkorištenijih materijala na svijetu. Ne čudi ako uzmemo u obzir velike mogućnosti primjene i oblikovanja ovog genijalnog materijala. Uz pomoć modernih tehnologija, betonski elementi i ostali betonski Semmelrock proizvodi (ploče, zidovi, ograde, cvjetnjaci…) mogu nevjerojatno vjerno imitirati izgled gotovo svakog materijala.

Posebno zanimljive su i Logschwele ploče koje morate pokucati kako bi se uvjerili  u iznenađujuću činjenicu – ne radi se o drvu, već o betonu!

Nije rijetkost da posjetitelji u šetnjom kroz naš vrt dobiju sasvim novu vizije uređenja svoje okućnice. Opipajte naše proizvode, uvjerite se odgovaraju li vašim vizijama i od naših djelatnika saznajte koji su modeli opločnika najbolji izbor za Vas.

2. Informirajte se prije kupnje

Naravno, izgled opločnika nije jedini kriterij izbora. Kupci se za proizvode odlučuju vođeni garancijom trajnosti i kvalitete. Svatko želi da njihov vrt uvijek izgleda reprezentativno, bez obzira na to koliko vozila prolazi prilaznim putevima ili koliko gostiju prolazi svake sezone na terasi.

Kako bi rezultati ulaganja u okoliš bili vrhunski, važno je znati kakve materijale koristiti s obzirom na naše želje i stil života. Navedene informacije možete saznati iz prve ruke u našem izložbenom vrtu.

Semmelrock proizvodi su održivi i pozitivno djeluju na mikroklimu i omogućuju prirodnu odvodnju. Osim toga proizvedeni su od prirodnih materijala i obnovljivim izvorima energije.

3. Vizualizirajte svoju okućnicu

Možda imate viziju svojeg idealnog vrta, no u stvarnosti, opločnici vam se mogu činiti drugačijim, stoga ih uz pregled uživo preporučamo i digitalno vizualizirati.

Ako kontaktirate naše djelatnike, spojit će vas sa Semmelrock prodajnim predstavnicima koji mogu izraditi CAD nacrt vaše okućnice. Dobit ćete tlocrt Vaše površine i jednostavnu vizualizaciju u boji sa okvirnom potrebnom količinom željenog opločnika. Na temelju Vašeg CAD-plana možete blisko doživjeti sliku površine i lakše donijeti odluku o vrsti opločnika.

Istovremeno, plan će Vam poslužiti kao pomoć kod polaganja opločnika.

Posjetite najveći Semmelrock izložbeni vrt u regiji!

4. Pronađite i druge proizvode za vaš dom

Semmelrock je dio Wienerberger grupe što znači da u JAX-u možete pronaći sve za svoj dom na jednom mjestu. Ovdje možete naići i na inovativnu Porotherm opeku, određene modele vrhunskog Tondach crijepa te pripadajuće sistemske opreme i još mnogo više.

Ako ste u radovima od temelja, u Semmelrock izložbenom vrtu možete pronaći inspiraciju za dom, a naše prodajno osoblje dat će vam korisne informacije o proizvodima te kataloge i brošure.

Vrt je otvoren posjetiteljima od ponedjeljka do petka od 7-16 sati, a subotom od 7 do 13 sati.

Veselimo se vidjeti vas u našem izložbenom vrtu!

 

Pregled Semmelrock proizvoda

PODIJELI