Novosti

JAX Revija 31 - studeni/prosinac 2018
05.11.2018 JAX Revija 31 - studeni/prosinac 2018

JAX revija za gradnju i opremanje u svom posljednjem ovogodišnjem izdanju donosi akcijski katalog sa širokom paletom proizvoda iz asortimana odjela građevinskog materijala, keramike i sanitarija, vrata i podnih obloga, alata i zaštitne opreme te bazena i bazenske opreme. Predstavljamo novootvoreni salon interijera u prodajnom centru u Trinajstićima, nogometni klub Vinodol i aktualnosti u obnovama fasada. Upoznajte našeg partnera zanatsku zadrugu Gradin i pročitajte korisne savjete o izolaciji potkrovlja.
Vidimo se u JAX prodajnim centrima !

opširnije
JAX salon interijera Kastav
18.10.2018 JAX salon interijera Kastav

Sa željom da ponudu građevnog materijala i alata u sklopu prodajnog centra Kastav, Trinajstići 57, obogatimo i asortimanom keramike i sanitarija te vrata i podnih obloga, otvoren je salon interijera. Iz ponude prodajnog salona izdvajamo vrhunsku...

opširnije
Dani otvorenih vrata u pc RAB
28.09.2018 Dani otvorenih vrata u pc RAB

3. i 4. listopada u pc Rab održavaju se Dani otvorenih vrata.

opširnije
JAX Revija 30 - rujan/listopad 2018
18.09.2018 JAX Revija 30 - rujan/listopad 2018

JAX revija za gradnju i opremanje u ranojesenskom broju donosi akcijski katalog sa širokom paletom proizvoda iz asortimana odjela građevinskog materijala, keramike i sanitarija, vrata i podnih obloga, alata i zaštitne opreme te bazena i bazenske opreme. Donosimo priču o trećeligašu s Krimeje - HNK Orijentu i najavljujemo  feštu mladog vina - Belu nedeju. Upoznajte našeg partnera građevinsku tvrtku Hoti i pročitajte korisne savjete o odabiru fasadnog sustava.
 

opširnije
Produljeno radno vrijeme prodajnih centara Crikvenica, Novi Vinodolski i Rab
14.09.2018 Produljeno radno vrijeme prodajnih centara Crikvenica, Novi Vinodolski i Rab

Prodajni centri Crikvenica, Novi Vinodolski i Rab od ponedjeljka 17.09.2018. rade dulje

opširnije
2018 © JAX, Sva prava pridržana
razvoj: design project
Ova stranica koristi kolačiće („cookies“) kojima se prati aktivnost na stranici. Kolačićima Vas ne možemo identificirati. Ako nastavite koristiti ovu stranicu smatra se da se slažete s ranije navedenim. Ako želite nastaviti koristiti ovu stranicu bez kolačića ili želite saznati više o kolačićima ili izjavi o privatnosti, to možete učiniti ovdje.