HNK Rijeka i JAX

HNK Rijeka i JAX
Nakon ulaska privatnog kapitala u HNK Rijeka zaredali su se brojni uspjesi riječkog prvoligaša: od osvajanja kupa i Superkupa pa sve do nastupa u Europskoj ligi. Klub je, paralelno sa sve boljim sportskim rezultatima, neprekidno rastao i na drugim razinama.
U rekordno kratkom roku izgrađen je trening kamp i stadion HNK Rijeka, vjerojatno jedan od najljepših, najmodernijih i najfunkcionalnijih
objekata sportske infrastrukture u ovom dijelu Europe. Istodobno su postavljeni visoki ciljevi: u poslovnom smislu samoodrživost kluba, u sportskom uvijek borba za vrh tablice i osvajanje prvenstva, a u društvenom kontekstu klub daje značajan doprinos omasovljenju bavljenja nogometnom djece raznih uzrasta.
Zahvaljujući svemu tome HNK Rijeka je postao stil života, standard i projekt koji nadilazi samo bavljenje nogometom, HNK Rijeka je uspješan spoj sporta, biznisa i društvene angažiranosti.
I upravo zato, prepoznajući sve to, JAX je postao njegov ponosni sponzor.
2018 © JAX, Sva prava pridržana
razvoj: design project
Ova stranica koristi kolačiće („cookies“) kojima se prati aktivnost na stranici. Kolačićima Vas ne možemo identificirati. Ako nastavite koristiti ovu stranicu smatra se da se slažete s ranije navedenim. Ako želite nastaviti koristiti ovu stranicu bez kolačića ili želite saznati više o kolačićima ili izjavi o privatnosti, to možete učiniti ovdje.