10.10.2016

Cersaie 2016

Cersaie 2016

Italija nije poznata samo po iznimno bogatoj kulturnoj baštini, dizajnu i arhitekturi, nego i po proizvodnji keramičkih pločica – tu se nalazi više od 150 tvornica. U Bologni se održava najveći i najpoznatiji međunarodni sajam keramičkih pločica i kupaonske opreme - Cersaie. Taj najznačajniji sajam za ovu industriju ove je godine održan po 34. put.
a proizvođače keramičkih pločica te kupaonske opreme od iznimne je važnosti prisustvovati na ovakvom sajmu  prije svega radi imidža i prezentacije noviteta. Osim važnosti za proizvođače, ovaj sajam predstavlja polazišnu točku i za sve njihove partnere radi upoznavanja s trendovima i novostima na tržištu.
U nastavku imate priliku vidjeti kako su se neki od naših dobavljača predstavili na sajmu Cersaie, te koji su trendovi i noviteti u svijetu keramike.
 

Supergres novosti 
Cerdisa novosti
Cifre novosti
Emil ceramica novosti
Flaminia novosti
Pastorelli novosti
Ceramiche Piemme novosti
Cotto Tuscania novosti

 
2018 © JAX, Sva prava pridržana
razvoj: design project
Ova stranica koristi kolačiće („cookies“) kojima se prati aktivnost na stranici. Kolačićima Vas ne možemo identificirati. Ako nastavite koristiti ovu stranicu smatra se da se slažete s ranije navedenim. Ako želite nastaviti koristiti ovu stranicu bez kolačića ili želite saznati više o kolačićima ili izjavi o privatnosti, to možete učiniti ovdje.